Oplossingen

Een high-end visualisatie mogelijk maken voor iemand met weinig to geen 3D ervaring vraagt om een innovatieve benadering. Wij bieden een frisse, efficiënte en creatieve oplossing voor zowel interieur- en exterieurvisualisaties.

Hoe werkt Unlit?

Unlit werkt op basis van game-technologie. Middels een uiterst eenvoudige gebruikersinterface tekent of importeert u razendsnel nieuwe ruimtes en vult u ze vanuit onze altijd groeiende bibliotheek.

Fotomodus zonder pathtracingFotomodus zonder pathtracing

Waarom Unlit?

Unlit haalt het gedoe weg uit het visualisatieproces. Door dit proces te gamificeren maken we 3D visualiseren zo makkelijk dat iedereen een hoogwaardige 3D presentatie kan maken.

Unlit screenshot
  • Interieurprofessionals

Breng ideeën tot leven

Teken vanaf scratch of importeer binnen een handomdraai een Sketchup model. Geniet daarnaast van onbeperkt toegang tot een altijd groeiende bibliotheek van hoogwaardige 3D modellen en materialen.

Meer Informatie
  • Bouw- en vastgoed professionals

Overtuig met realisme

Laad eenvoudig (BIM) modellen in of koppel ze zelfs middels een livelink connectie. 3D visualisaties maken was nog nooit zo eenvoudig en dit hoeft daarom niet langer uitbesteed te worden zonder in te leveren op kwaliteit.

Meer Informatie
Arne Lubbers

Visualisatie Expert

Wij staan open voor nieuwe features. Denk jij met ons mee?

Vraag direct een gratis demo aan!

Plan Meeting

Vertrouwd door vooruitstrevende organisaties

Bekijk Cases

Blijf op de hoogte!

Wij houden u graag op de hoogte van onze roadmap, nieuwe features en nog veel meer.

“Geen zorgen.. spam komt in ons woordenboek niet voor!”

Door mijn gegevens in te dienen ga ik ermee akkoord dat ik op de hoogte mag worden gehouden van de laatste Unlit updates.